Dora's Flora bloemenpluktuin


Dora's Flora is begonnen met een bloemenpluktuin. Hoe mooi is het om op een milieuvriendelijke manier bloemen te kweken en door mijn ervaring en opleidingen als bloemist en arrangeur de mooiste arrangementen, versieringen te kunnen maken. In mijn bloemenpluktuin zijn verschillende soorten zomerbloeiers te plukken in de maand juli tot oktober. De pluktuin is al lekker aan het groeien en de eerste bloemen kunnen al geplukt worden!

De pluktuin is deze zomer op verschillende dagen in de week open, dit is afhankelijk van het weer. Dit jaar is de pluktuin nog een veld van 30 bij 30 meter maar dit wil ik komende jaren verder gaan uitbreiden. 

Wil je graag een zomers bosje bloemen komen plukken? Of gezellig met een groep of paar vriendinnen bloemen plukken en een workshop volgen? Dit kan, neem contact op en hou de  socialmedia kanalen in de gaten voor meer informatie.

 

Een workshop volgen kan ook!

Je eigen bloemen plukken en samen met mij een inspirerend bloemenarrangement maken. Neem contact op voor meer informatie en maak een afspraak!

 

Openingstijden en dagen

De openingstijden zijn afhankelijk van het weer. Bij slecht weer zoals regen en stormachtig weer zal de pluktuin gesloten zijn.

 

De pluktuin is momenteel nog gesloten omdat het winter is en er geen bloemen bloeien.

 

De openingstijden zijn onder voorbehoud, verwachting dat de tuin open gaat is rond half juni 2024.

ma. 13:00 tot 17:00

wo. 13:00 tot 17:00

za. 13:00 tot 17:00

 

 

Kom kijken en u kunt zelf een bosje plukken in de pluktuin!

 

 

- Gratis toegang

 

- Kinderen zijn altijd welkom. Pas wel goed op, sommige planten kunnen giftig zijn!

 

- Alles wordt gekweekt zonder hulp van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmatige meststoffen

 

- Betalen van de bloemen kan alleen contant. 

 

- De Pluktuin ligt aan een fietsroute.