Evenementen


Met passie en creativiteit geef ik vorm aan evenementen en bruiloften. Met bijzonder bloemwerk in elke sfeer creëer ik een unieke aankleding voor alle gelegenheden. Privé of zakelijk, samen met u maken we van ieder bedrijfsfeest, diner, jubileum, bruiloft of andere memorabele gebeurtenis een onvergetelijke event. Een regionaal event of een feest op een internationale locatie, van idee tot realisatie!

Bruiloft

Gaat u trouwen en wilt u ook een sprookjesdag met prachtige bloemstukken die uw dromen verwezenlijken? Uw bruiloft moet toch immers een onvergetelijke dag zijn?!

Dora's Flora levert alle bloemcreaties en decoraties voor uw bruiloft, denk hierbij aan: het bruidsboeket, huwelijksboog, corsages, polscorsages, bloemen voor bruidskinderen, autobloemstukken, bruidsmeisjesboeketten, stoeldecoraties, prieelbloemen, haarbloemen, taartbloemdecoraties en tafelbloemdecoraties.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw onvergetelijke dag. 

Feest of Receptie

Organiseert u een feest of receptie, dan hoeven wij niet uit te leggen dat bloemen hierbij niet mogen ontbreken! Met de juiste bloemen en decoraties creëert u eenvoudig het thema dat u voor ogen heeft. Wij helpen uiteraard graag om dit te realiseren.

Dora's Flora verzorgd alle bloemcreaties en decoraties voor uw feest, denk hierbij aan: bloemen voor een bedrijfsfeest, bloemen voor een afscheidsreceptie, bloemstukken, corsages, bloemdecoraties, tafeldecoraties, bloembogen en nog veel meer.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw feest of receptie. 

Evenement

De aankleding van uw evenement is ontzettend belangrijk en bloemen zijn de finishing touch. Dora's Flora levert diverse bloemstukken en decoraties voor evenementen. Wij hebben al geholpen bij verschillende evenementen en elke bloemenwens kunnen wij vervullen.

Dora's Flora verzorgd alle bloemversieringen voor uw evenement, denk hierbij aan: bloemen voor een stand, bloemen bij een vergadering, bloemen voor product-presentaties, bloemen voor modeshows, bloemen voor openingen en nog veel meer.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw evenement.

Bedrijfsaankleding

Groen binnen uw bedrijf zorgt voor meer zuurstof, het fleurt uw kantoor op en medewerkers en gasten voelen zich meer welkom in ruimtes met mooie bloemobjecten. 

Dora's Flora verzorgd alle bloemcreaties en decoraties voor uw bedrijf, denk hierbij aan: decoratie in vergaderzalen, bloemen en decoraties voor de entreehal, werkplekken, presentaties, bedrijfsfeesten, maar ook thema-gerelateerde opdrachten behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijfsaankleding.